website, logo en huisstijl voor Ingeborg Change Coach

Bijgewerkt: apr 23

"Bewustzijn in zijn pure eenvoud is kracht, is energie, waardoor het veranderingsproces in werking wordt gezet." Met deze uitspraak maakt Ingeborg de kern van haar coachingpraktijk duidelijk. Samen hebben we dit denkbeeld omgezet in een visueel beeld. Met name door de waterverf elementen straalt het geheel kracht en fluiditeit uit. Aan de hand van een logo, icoontjes en illustraties heb ik met haar een beeldtaal ontworpen die helemaal past bij haar manier van werken, en die haar eigen authenticiteit uitstraalt.


Het webdesign is overzichtelijk en uitnodigend, met voor elk vakgebied (specialisme) een eigen pagina met apart icoon en illustratie.


De complete huisstijl is vastgelegd in een digitaal document en dient als handleiding, niet alleen voor de website, maar ook voor folders, flyers, visitekaartjes en al het andere beeldmateriaal dat voor de coaching praktijk gemaakt gaat worden. Dit zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen.Ik wens Ingeborg heel veel succes en kracht toe met haar onderneming!

9 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven