hoe werk ik?
We beginnen met een brainstormsessie waarin we duidelijk vastleggen wat jij voor ogen hebt en hoe dat het best gevisualiseerd kan worden. We bepalen welk beeldmateriaal we gaan gebruiken en de stijl en kleuren die jou website de juiste uitstraling zullen geven.
Ik maak vervolgens een opzet en jij levert de geschreven content aan. We bespreken de aanpassingen die je verder wil maken.  Pas als alles op zijn plek staat en een final check is uitgevoerd is het tijd om de website te lanceren. 
Uiteraard zal ik je ook begeleiden bij het plaatsten van je eerste nieuwsbericht of 'post' op je blogpagina en ik help je gaandeweg wegwijs te maken in het beheer-systeem van je website.
Ik werk het liefst met WIX.com als websitebuilder omdat het gebruiksvriendelijk is.  Bovendien kan de website geoptimaliseerd worden voor zowel een desktop als een smartphone.
offerte op maat
Iedere opdracht is anders. Een vaste prijs kan ik niet zo geven, maar vraag vrijblijvend een offerte op maat of bel me (06 37336515) voor een directe prijs indicatie.