Bijgewerkt op: apr 30

Stockfoto's bieden vaak een uitkomst voor je website of flyer maar zelf vind ik dat je op moet letten dat je met zulke foto's niet in de anonimiteit verdwijnt. Foto's zijn juist een heel fijn medium om eigenheid en authenticiteit te laten zien. Je hoeft zeker niet op elke webpage of instagram post zelf in beeld te komen, maar het is wel leuk als je de lezer een kijkje gunt in 'jou wereld'.

Ter illustratie: Een knappe tandartsassistente met een Colgate smile in een hyper-steriele omgeving zou op het eerste gezicht goed kunnen werken, maar een eerlijke foto van je praktijk en personeel geeft een veel betrouwbaarder gevoel. Als stockfoto's verkeerd worden gebruikt, krijg ik altijd de associatie met een vrouw met te veel make-up op. Wie is ze echt onder al die lagen foundation?.. of erger nog... ze heeft vast iets te verbergen!

Eigen foto's hoeven zeker niet amateuristisch te zijn of onprofessioneel. Deze foto's maakte ik in januari voor een online leeromgeving van een klant. Het thema voor deze shoot heeft te maken met de relatie tussen ouder en kind. Met een beetje aandacht voor kleur en compositie heb je al snel een heel bruikbaar beeld...(make up en styling niet nodig!) We waren binnen 15 minuten klaar. De lokatie is het wel vertrouwde strand hier om de hoek, gewoon op een typisch bewolkte winterse dag. Hoewel de figuranten in deze foto's anoniem lijken zijn het de dochter en kleindochter van de therapeute.


Zoek je zelf ook foto’s voor een bepaald project of zou je willen sparren over hoe je je idee concreet kan visualiseren? ik help je er graag bij.

Bijgewerkt op: apr 23

"Bewustzijn in zijn pure eenvoud is kracht, is energie, waardoor het veranderingsproces in werking wordt gezet." Met deze uitspraak maakt Ingeborg de kern van haar coachingpraktijk duidelijk. Samen hebben we dit denkbeeld omgezet in een visueel beeld. Met name door de waterverf elementen straalt het geheel kracht en fluiditeit uit. Aan de hand van een logo, icoontjes en illustraties heb ik met haar een beeldtaal ontworpen die helemaal past bij haar manier van werken, en die haar eigen authenticiteit uitstraalt.


Het webdesign is overzichtelijk en uitnodigend, met voor elk vakgebied (specialisme) een eigen pagina met apart icoon en illustratie.


De complete huisstijl is vastgelegd in een digitaal document en dient als handleiding, niet alleen voor de website, maar ook voor folders, flyers, visitekaartjes en al het andere beeldmateriaal dat voor de coaching praktijk gemaakt gaat worden. Dit zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen.Ik wens Ingeborg heel veel succes en kracht toe met haar onderneming!

Best trots op deze website die ik voor Carla Stolk heb ontworpen.

Van A tot Z tot in de puntjes uitgewerkt, inclusief de foto's, het logo en het E-Book..... en er is meer op komst! www.carlastolk.nl


1
2

MELD JE AAN

VOOR NIEUWE POSTS

Bedankt voor de inzending!

Instagram foto's